Albert Catalán impartirà un taller de gestió d’equips en el Salón Look

Albert Catalán impartirà un taller de gestió d’equips en el Salón Look

Albert Catalán, gerent de Catalán Perruquers, impartirà un taller pràctic en el marc de la propera edició del “Salón Look, La fira de l’estètica i de la perruqueria,” el 16 d’octubre.
Catalán és un reconegut expert en el tema de direcció d’equips, especialitzat en salons de perruqueria i estètica descriu el contingut com “un taller emocional on s’experimentaran situacions per poder activar diferents canals de comunicació que ajudaran en el dia a dia amb la gestió de els equips. ”
“És important saber comunicar, saber escoltar, perquè només així arribarem al nostre interlocutor per poder resoldre conflictes amb èxit i productivitat,” comenta.
El taller està dirigit a líders d’equips o persones responsables de salons, i es podrà experimentar i aprendre com millorar la comunicació i la manera com projectar als altres d’una forma dinàmica i divertida avis site cialis. Està basat en el mètode Carnegie, aplicat al sector de la perruqueria i l’estètica per l’experiència de Catalán sobre una forma de lideratge amb èxit i integrador i aplicat en diferents organitzacions per així veure els resultats i després analitzar-los.
El taller es titula “Curs de comunicació, Coaching & Màrqueting, eines per a una millor gestió” i costarà 75 Euros per la sessió, que durarà 3 hores-de 10:00 a 13:00 – al mateix recinte del certamen, que es celebrarà a IFEMA, Madrid.
Per inscripció al taller:
http://www.ifema.es/ventainternet/inicio.htm?feria=LK11&idioma=es 

Deixa un comentari