Entrega del distintiu a Catalán Perruquers

Entrega del distintiu a Catalán Perruquers

Novament s’ha celebrat la cerimonia de col·locació d’un distintiu “Q” de Qualitat. En aquesta ocasió ha estat per a dues de les perruqueries de Catalán Perruquers que a partir d’ara estan reconegudes com a “Estrella Comitè the Q hair”

Aquest reconeixement no solament otorga el prestigi que es mereix la firma Catalán Perruquers, sino que fa recaure a les esquenes d’aquest reconegut perruquer, el prestigi i reconoixement que la professió de perruquer es mereix. Un pas, cada vegada més proper per a equiparar la perruqueria catalana i espanyola als estàndars de la cuina d’aquest païs.

Entre els molts companys i professionals que van presenciar l’acte estaba el Director General de la Divisió Profesional del Grup ColomerCharles Waters qui va assegurar que la seva empresa, sponsor principal de la iniciativa theQhair, “mira el futur amb optimisme perque s’ha donat a conèixer dintre del sector i els bons salons van començar ràpidament a qualificar-se. La seva extensió a nivell nacional era, també un dels objectius perque som una multinacional i els objectius de theQhair coincideixen amb el nostre objectiu de recolzar al professional”.

Tampoc van faltar a l’acte el President de Fedcat, institució impulsora de theQhair, Jordi Serradell, i el vice-president de Fedcat i Director de theQhair , Josep Ma Figuera.

 

Entrega TheQhair

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Galeria Flickr

Galeria Facebook

Més Noticies

Deixa un comentari