Es col·loca el primer distintiu de qualitat a la perruqueria Macias del Born (Barcelona)

La Guia theQhair neix per dinamitzar el sector de la perruqueria i dotar-lo d’un servei professional, d’excel·lència i innovador que millori les garanties del consumidor i la rendibilitat dels negocis.

L’establiment Macias Perruquers serà el primer saló de tot Catalunya en ser distingit amb la “Q” de qualitat. Un pas cap a la perruqueria catalana d’autor i per promoure la Marca de Qualitat de la perruqueria del segle XXI.

DIA: Dilluns, 4 d’abril de 2011

HORA: 12:00 hores

LLOC : Macias Perruquers (Passeig del Born, 23, BARCELONA)

El proper dilluns, 4 d’abril, a les 12:00 hores es col·locarà el primer distintiu de qualitat a l’establiment Macías Perruquers (Passeig del Born, 23). Es tracta del primer saló de tot Catalunya que serà reconegut amb la “Q” de qualitat i amb l’estrella Global Salon que premia l’evolució cap a la perruqueria del segle XXI.

L’acte comptarà amb l’assistència del Regidor de Comerç i de Petita i Mitjana Empresa de l’Ajuntament de Barcelona, Roger Pallarols; el Director de PIMEC Comerç, Joaquim Vilanova; la Directora de Màrqueting de Revlon Professional, Angela Benegas; el Vicepresident de Fedcat i Director de theQhairJosep Maria Figuera; i el co-impulsor de la iniciativa i Gerent de Catalán Perruquers, Albert Catalán.

L’objectiu és dotar de prestigi i fiabilitat a tots aquells establiments certificats amb la “Q” de theQhair, per a què el client obtingui una garantia de qualitat i professionalitat que contribueixi a una major confiança en l’elecció del saló.

theQhair

Deixa un comentari