Noves tendències 2010

Noves tendències 2010

*Noves tendències por TrendSpace

Albert Catalán i tot el seu equip de professionals han presentat les seves propostes de l’actual temporada, per dones i homes.
Una col·lecció en la que Catalán Perruquers i Eva Professional recullen les tendències de perruqueria per l’any 2010.

Inspirada en diferents estils de vida, de música i de moda de la història TrendSpace presenta 5 propostes que destaquen per el seu avantguardisme, personalitat i naturalitat:

Totes elles treballades amb colors neutres i uniformes, textures inconnexes, volums suaus i molta sensualitat.

Making of TrendSpace

Rock Glam

Women & Men: Una proposta destacada per la màxima expressió dels looks d’inspiració rock en la versió més dels vuitanta. Melenes llargues amb volum i tupès elevats combinats amb bases rectes per les més rebels. Colors negres, rossos molt clars i pèl-rojos.

+info Women

+info Men

 

Business Casual

La comoditat i senzillesa d’aquesta visió es fusiona amb els talls desfilats i las forts desconnexions de textures entre laterals i part superior destacant les patilles molt quadrades. Una inspiració basada en l’estil auster amb connotacions d’elegància dels anys 30.

+info

 

Romantic

La cabellera llarga i les ones clàssiques per recrear un look forties que triomfa aquesta temporada per vestir a les femmes més dolces i a la vegada més segures de si mateixes. curts, mitjos i extrallargs amb volums suaus i naturals exalten una bellesa esencial. Morenos, vermells i rossos els colors, una vegada més guanyen amb senzillesa i naturalitat.

+info

 

Pin-up vision

La sofisticació, el glamour i l’elegància dels anys cinquanta serveixen d’inspiració per els nous looks que arriben aquesta tardor. Cabells amb ones molt treballades, melenes extrallargues per les més femenines. Colors naturals.

+info

 

Night Essence

+info

Deixa un comentari